Egy különleges ünnepek előtti látogatás a komáromi ZAX műhelybe és üzletbe

Marketingesként a feladatom hitelesen átadni az ügyfeleim értékeit a nagyközönségnek. Mindig komolyan veszem a munkám és lelkiismeretesen elvégzem, de kár tagadni, hogy vannak szerelemprojektjeim. Az egyik ilyen a ZAX Chocoval való közös munka. Miért? Mert annyira valódi és különleges, amit ők képviselnek és szívvel alkotnak.
Én Budapestről dolgozom és úgy gondoltam, hogy még az ünnepek előtt meglátogatom a műhelyt és a boltot is, hogy egy kis inspirációt szerezzek és úgy mutassam be nektek a márka mögött dolgozó kezeket. Amint megérkeztem a műhelybe vidám arcok és szorgos kezek fogadtak. A lányok/nők elképesztő alázattal és profizmussal vannak jelen és készítik nekünk a szebbnél szebb
és finomabbnál finomabb bonbonokat és egyéb csokoládékat. A közös összhang tökéletesen kialakult és bevezettek a csokoládékészítés rejtelmeibe.
Hihetetlen, hogy milyen hosszú folyamat, mire elkészül a végeredmény. Zsuzsi és Feri is ellátott engem sok-sok hasznos információval. Ilyen például, hogy a gyümölcspürét csak boiron termékekkel adagolják a ZAX csokoládékba. Beavattak, hogy a legmagasabb presztízsű csokoládákészítők világszerte azokkal az alapanyagokkal kreálnak, mint ők.
Ha már te is láttál ZAX bonbont akkor észreveheted, hogy milyen gyönyörű formákat és színeket tudnak felvenni. Ez mindig a formakitöltésen múlik, hiszen van náluk gyémántalakú és szív forma is de sok más alakzattal is dolgoznak. A formát kell kifesteni először és úgy ráönteni a csokoládét valamint a tölteléket, hogy a kívánt kinézetet és textúrát megkapja.
A dobozolás és a termékek kiszállítása is egy külön folyamat. Van egy személy aki ezért a feladatért felel és aki szépen behajtja, formázza a dobozokat, hogy a bonbonok és a megrendelt csokoládék épségben és szépen becsomagolva érkezzenek meg a megrendelőhöz.
Egyik lépést sem lehet elhanyagolni, kész csapatmunka és összehangoltság az, ami itt mindennap történik, hogy a végeredmény valóban 120%-os legyen. Mert a ZAX bonbonok sokkal többet képviselnek és adnak, mint tökéletesség. Tele van szeretettel és megannyi ízvilággal.
Amit Zsuzsi és Feri megálmodott az valami szenzációs. Bár erőteljesen érezhető, hogy nem a profitra hajtanak sokkal inkább szerelemmel és szívvel-lélekkel viszik ezt a vállalkozást mégis azt kívánom, hogy ismerjétek meg őket minél többen! Csoda amit csinálnak és ahogyan azt csinálják!
És már a karácsonyi kollekció is megtekinthető az oldalukon! Gyertek át és nézelődjetek a ZAX Choco oldalán!