Hangolódjunk az ünnepekre, a ZAX Choco karácsonyi kollekciójával

Hihetetlen még számunkra is, hogy itt az év vége. Kettőt pislogtunk és már valóban a karácsonyi díszeket pillanthatjuk meg a boltokban. De ez valahol jó jel, ha gyorsan telik az idő. Ez azt is jelenti, hogy élvezni tudjuk az életet és a dolgok folyamatosan pörögnek, változnak és érkeznek. Ahogy a ZAX Choco-nál is egy izgalmas évet tudhatunk magunkénak. Zsebeltünk be díjakat, rengeteget dolgoztunk és amit a legjobban várunk az valóban a decemberi hónap.

Ilyenkor megelevenedik az élet a ZAX Choco-nál is, hiszen nincs olyan ember aki ne örülne a különleges desszerteknek és a még annál is különlegesebb luxus bonbonoknak. Szavakkal nem leírható, hogy milyen élményt tudnak nyújtani a luxus csokoládék! Éppen ezért szívből tudjuk ajánlani, hogy ajándékozzátok meg egymást vele! Adjunk egymásnak felejthetetlen élményeket a csokoládékon keresztül!


A karácsonyi kollekciónk tervezését már szeptember elején elkezdtük. Gondosan átbeszéltük, hogy mik azok a termékek, amik nélkül nem karácsony a karácsony. Az ünnepi időszakban pedig nem kérdés, hogy az édességeknek fő szezonja van! Ilyenkor nem ér diétázni, ilyenkor élvezni kell az életet. (Bár mi abban hiszünk, hogy az év mindennapján érdemes élvezni az életet.)


Várakozni, türelmesen minden egyes nap egy kis ablakot kinyitni, pedig maga a varázslat! Merjük felnőttként is visszacsempészni a karácsonyi hangulatot a mindennapjainkba. Éppen ezért érdemes már most megrendelni a karácsonyi kalendáriumot :  

 

 


Ám ebből valóban készültük még egy verzióval: karácsonyi kalendárium 


Melyiket érdemes választani? Ha nem tudsz dönteni, rendeld meg mindkettőt az extra  csokoládé majd kárpótól érte!


A csokoládés adventi naptár mellett várunk titeket isteni ZAX szaloncukrokkal is. 
Karácsonyi szaloncukor pralinékat a már megszokott kivételesen finom 6 féle ízkombinációban kínáljuk. Amióta megismertük ezeket az ízeket, azóta elfogy mind egytől-egyig. Ét-, tej- és fehércsokoládé köntösben az izgalmas töltelékek. A színes kis ajándékok bizton méltó díszei lesznek a karácsonyfának is, ha éppen oda akarjuk feltenni őket. Rendelj belőle addig, amig a készlet tart, mert valóban gyorsan fogynak.


Ha pedig Mikulás, akkor ajándékozzunk egymásnak csokoládé télapót. Egy bolti csokoládé nem fogja ezt az igazi Mikulás csokoládét kenterbe verni. Kedvenc, pirospozsgás Télapónk 38%-os tejcsokoládéba öntve és a belsejében ici-pici színes cukrokkal töltve egy igazi kincs a decemberi hónapban. A transzparens tasakban, egy szalaggal átkötve pedig klassz ajándék a kisebbek részére. Mert bizony rájuk is gondolunk.


Idén ne bízd a véletlenre az ajándékozást! Készülj fel rá időben és ha úgy ítéled meg akkor már novemberben szerezd be az összes finomságot a decemberi hónapra! Mi ebben támogatunk! Mi ebben is melletted vagyunk. ZAX CHOCO, a felejthetetlen édességek tárháza.


Várunk sok szeretettel!