Újabb aranycsillag a ZAX történetében - Great Taste Awards 2023, London

Évről évre jön az a hívásunk, hogy benevezzük a csokoládéinkat olyan versenyekre, ahol a szakmai zsűri visszajelzései alapján megérkezhetnek hozzánk azok a vélemények, amikből valóban lehetséges fejlődni. Erről is szól a luxuscsokoládék alkotása, hogy mindig van feljebb.

Így az idén sem cselekedtünk másképp, hiszen beneveztük a nugát bonbonunkat a
Londonban zajló, édességek Oscar gálájának is nevezett versenyére, a Great Taste
Awardsra.

A versenyeken való részvétel lehetőséget ad arra is, hogy alaposan megfigyeljük, hogy milyen újítások és trendek vannak az iparágban. Ezek az események kiváló alkalmat nyújtanak az inspiráció szerzésre és a tapasztalatcserére más csokoládékészítőkkel is, amit mi egyik évben sem hagyhatunk ki.

 



A prémium nugát egy különleges és magas minőségű változata a hagyományos nugátnak, amely a cukrászat egyik klasszikus alapanyaga. A nugát alapvetően cukorból, mézből és diófélékből vagy mandulából készül, és egy krémes, puha, édes és diós ízzel rendelkezik. Mi ezzel kísérleteztünk.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a zsűri egy arany csillaggal jutalmazta a
csokoládénkat, így jelenleg a világ egyik legjobb nugátos bonbonja a miénk. Te
kóstoltál már valaha díjnyertes bonbont? Ezt az élményt nem éri meg elengedni. A
nemzetközi zsűri az alábbi szavakkal jellemezte a most már díjnyertes bonbonjainkat: “picit inkább férfias, elegáns és krémes töltelékével rendkívül komplex csokoládé”. Finoman füstös illatában megjelenő csokoládé jegyeit a markáns nugát aromák teszik teljessé és ellenállhatatlanná.

Bár a zsűri picit inkább férfias karakterjegyekkel ellátott bonbonnak írta le, a nők nagy kedvence lett ez a csokoládé! Az biztos, hogy erre az ízvilágra mindenki emlékezni fog.

 

 

Rendelj belőle te is egy pár dobozt, 6 darabos 70%-os étcsokoládéba és geometrikus formába burkolt monokollekciónk igazi felüdülés a testnek, a léleknek és az ízlelőbimbóknak is!

ZAX csokoládék, ahol az édes ízek örökké felejthetetlenek maradnak!