Zöld, egészséges csodabonbon: megérkezett a MATCHA BONBON

Hallottál már olyan különlegességről, mint a Matcha Bonbon? Ha nem, akkor nem csodálkozunk rajta, hiszen már számos helyen jártunk a világ minden táján és ilyen egészséges finomsággal mi sem találkoztunk. Éppen ezért vagyunk határozottak és tudjuk, hogy ez a ZAX alkotás, maga lesz az újdonság és egyben finomság is a vásárlóink körében. Ez egy igazi szenvedélyes bonbon,
amibe minden női energiát beleraktunk. Finom, kecses és mégis intenzív!
De elég csak kívülről megcsodálni és már bele akarunk harapni.
A legegészségesebb bonbonnak neveztük el, hiszen olyan minőségi alapanyagokkal készült, ami alapján valóban az a meggyőződésünk, hogy jelenleg ez a világ egyik legegészségesebb bonbonja. Amellett, hogy élénkíti a testet és az elmét még az immunrendszert is erősíti, valamint kiválóan csökkenti a stresszt is a matcha teaőrleménynek hála.
A matchát sem akárhonnan szereztük be itt is a legminőségibbet választottuk, a 150 éves japán teakertből érkező organikus teaőrleményt amit a szintén ázsiai, különleges Yuzu gyümölccsel kombonálva lesz felejthetetlen élmény. A töltelék egészen magával ragadó nőies, titokzatos és felejthetetlen. Kakaó mézet használtunk valamint 100%-os eperpürét a többi meg maradjon meglepetés.
Az antioxidánsokban gazdag matcha bonbon minden női szívet meghódít. Ez a páratlan kombináció jelenleg elbírálás alatt áll, hiszen elküldtük megversenyeztetni az Academy of Chocolate 2023-as világversenyére!
Mert ez a bonbon valóban tud. Rendelj belőle bátran az
Kellemes Ünnepeket kívánunk,
Zsuzsi, Feri és a Zax csapata